NAZIV IN SEDEŽ

Naziv: PRIBA OKNA, proizvodnja stavbnega pohištva, d.o.o.
Kratko ime: PRIBA OKNA D.O.O.
Naslov: Kompolje 68, 1312 Videm – Doprepolje, SI-Slovenija


KONTAKTNI PODATKI

Mobilni telefon: +386 (0)41 402 780
E-naslov: priba@amis.net


OSNOVNI PODATKI

Matična številka: 1658654000
Davčna številka: 25423037
Davčni zavezanec: Da (SI25423037)
TRR: SI56 3400 0102 0890 929 (Sparkasse d.d.)


VPIS V REGISTER

Datum vpisa v register: 22.11.2001
Registerski organ: Ajpes


DEJAVNOST TSmedia in SKD

Gradbeništvo; Stavbno pohištvo
F43.990 – Druga specializirana gradbena dela


LOGOTIP PODJETJA

Podjetje PRIBA OKNA D.O.O. je bilo ustanovljeno 22. novembra leta 2001. Ustanovitelja podjetja sta zakonca Barbara in Primož Štefanc. V tem času se je prijazno, pošteno in skrbno opravljeno delo prepoznalo širom po Sloveniji in tudi izven njenih meja, podjetje pa se je tako z leti povpnelo med najboljša podjetja v Sloveniji, ki delujejo na tem gradbenem področju. Prepričajte se tudi sami saj podjetje PRIBA OKNA D.O.O. omogoča meritve in pripravo ponudbe povsem brezplačno.

Ne spreglejte koristnih namigov in informacij, ki jih razkrivamo v našem blogu!

Spoštovani,

Kot potencialnemu investitorju se vam želimo na kratko predstaviti. V procesu načrtovanja izvedbe na področju zamenjave oken in vrat vam zagotavljamo strokovno podporo skozi celoten potek projekta od izmer na objektu do izdelave ponudbe in elementov ter strokovne montaže elementov z našimi usposobljenimi monterji.

Podjetje PRIBA OKNA d.o.o., je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2001. Ustanovitelja podjetja sva zakonca Barbara in Primož Štefanc. Na začetku najine poslovne poti sva skupaj pridobivala posle in jih skupaj tudi izvajala, najprej kot podizvajalca, nato pa sva se prebijala kot samostojna podjetnika. Začetki najine poti so bili zelo trdi, kajti mlademu podjetniku nihče ne zaupa, a s svojo trmo in odločnostjo sva dokazala, da smo tudi mladi podjetniki vredni zaupanja. Najino vodilo je bilo in zmeraj bo, da mora biti stranka na koncu zadovoljna, kajti zadovoljna stranka naredi največ pozitivne reklame. Leto 2011 pa je prelomnica v našem podjetju, kajti odločili smo se, da bomo začeli sami proizvajati pvc stavbno pohištvo. Proizvodnjo smo postavili V Velikih Laščah z lastnimi sredstvi.

Leta 2016 pa smo začeli proizvajati tudi stavbno pohištvo iz aluminija. Uporabljamo sistem alu oken in vrat podjetja ALU K. Naše podjetje sedaj proizvaja pvc in alu okna, pvc in alu vhodna vrata, alu polkna, pvc in alu drsne stene, alu harmonika stene…poleg vsega tega pa nudimo v našem programu še avtomatska vhodna vrata, garažna vrata, vse vrste senčil, notranje in zunanje police, montaža suhomontažnih Knauf sistemov, itd.

Naše pvc stavbno pohištvo je sestavljeno iz nerecikliranih pvc profilov nemškega proizvajalca Salamander, trenutno najboljšega okovja Roto NT. Alu stavbno pohištvo pa je iz alu profilov podjetja ALU K, okovje pa uporabljamo Maco, Sigenia, Roto,… V vseh naših izdelkih uporabljamo steklo dobavitelja Ertl Glass iz Ribnice. Vsi izdelki imajo certifikat in CE izjavo o skladnosti.

Barbara in Primož Štefanc

V našo ponudbo smo vključili še vsa adaptacijska dela in gradbena dela, tako da vam poleg stavbnega pohištva, uredimo še vse ostalo. S tem vam prihranimo čas in se kot investitor dogovarjate samo z enim izvajalcem za vsa dela.

Pri izdelavi pa se seveda oziramo tudi na našo okolico in recikliramo odpadne materiale, kot so plastika, papir, karton in embalaža. Veliko damo na energetsko osveščenost in izdelavo energetsko varčnih oken in vrat, tako da uporabljamo večplastna toplozaščitna stekla, ki so polnjena s plinom Argon ali Kripton. Naša energetsko varčna okna prihranijo vaš denar. Za več informacij si lahko ogledate našo spletno stran www.pribaokna.si ali nam pošljete mail na info@priba-okna.si.

Mnogi so nam že zaupali in zaupanje smo upravičili. Priporočamo se za sodelovanje in vam želimo veliko poslovnih uspehov.