SENČILA V PONUDBI STAVBNEGA POHIŠTVA PRIBA OKNA D.O.O.

Za odlično udobje in estetski videz vsake hiše poskrbijo ravno senčila. V ponudbi stavbnega pohištva Priba okna d.o.o. se znajdejo senčila vseh sort in vrst.

ŽALUZIJE

Glede na uporabnost poznamo notranje in zunanje žaluzije. Primerne so za vgradnjo tako na poslovne kakor stanovanjske objekte. Omogočajo brezstopenjsko regulacijo svetlobe, ščitijo okna pred zunanjimi vplivi in preprečujejo segrevanje steklenih površin.

Preberite več …


ROLETE

Rolete sodijo med zelo obstojna senčila, ki so zelo primerna za novogradnje. Vzdrževanja rolet praktično ni, zahtevajo le zelo poredko čiščenje. V vse vrste rolet je možno vgraditi komarnike ali elektromotor kot opcijo električnega upravljanja.

Preberite več …


LAMELNE ZAVESE

Lamelni zavesi z drugo besedo rečemo vertikalna žaluzija. Njeno praktičnost povečujejo različni načini ročnega odpiranja in reguliranja svetlobe.

NOTRANJI ROLOJI

Roloji so atraktivni in uporabni za vsak prostor! Roloji kot notranja senčila imajo pri nas verjetno najdaljšo tradicijo in so zaradi svoje uporabnosti ter enostavnosti zelo atraktivni tudi v moderni arhitekturi.

KLASIČNI PROSTOVISEČI ROLO

Klasični prostoviseči rolo na vzmet ali verižico sodi v skupino najpreprostejših notranjih rolojev. Zaradi svojih karakteristik, enostavnosti in uporabnosti je primeren za vse vrste prostorov, je zelo praktičen in idealna rešitev senčenja za okna in vrata.

PANELNE ZAVESE

Panelne zavese so primerne za večje površine oken, drsnih vrat ali za pregraditev prostora in so enostavne za montažo.

PLISE ZAVESE

So notranja senčila iz 20 mm plisirane (harmoni) poliesterske tkanine. Običajno jih montiramo na površino stekla, lahko so prostoviseči in nadomeščajo klasično zaveso.

Preberite več …


KOMARNIKI

Komarniki so izdelani na principu dolgoročne in okolju prijazne zaščite pred mrčesom. Različni tipi komarnikov vas bodo prepričali s svojimi številnimi prednostmi. So fleksibilni pri uporabi, inovativni v tehnologiji in izdelani v modernem dizajnu.

Preberite  več …


POLKNA

Polkno je stilski dodatek zunanjemu izgledu stavbe. Aluminijasto ali leseno polkno služi kot zaščita pred zunanjimi vremenskimi vplivi (ščiti pred soncem, dežjem, vetrom, ledom, snegom, …) in radovednimi sosedi. Ponujamo več različnih vrst tipov aluminijastih in lesenih polken.

Preberite več …