Pogoji uporabe

Dobrodošli na spletnem mestu www.pribaokna.si. Prosimo vas, da natančno preberete pravila in pogoje uporabe, saj zadevajo vsakogar, ki obišče to spletno mesto. Z uporabo teh spletnih strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisana pravila in pogoje, ter se z njimi v celoti strinja. Naše podjetje si pridržuje pravico, da pravila in pogoje uporabe brez predhodnega obvestila kadarkoli spremeni. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema Splošne pogoje uporabe spletne strani.

Podatki

Podatki, zbrani na tej spletni strani, so bili pripravljeni natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak. Če ste napako opazili, vas prosimo, da nas na to opozorite na elektronski naslov. Napake, na katere bomo opozorjeni, bomo poskusili čim prej popraviti.

Vsebina

Vse strani in vsebina tega spletnega mesta so last našega podjetja oziroma imamo za določeno vsebino pridobljeno dovoljenje avtorja. Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega značaja in so v prvi vrsti namenjene informiranju. Skrbnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, celoviti in zanesljivi. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske ali druge napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Podjetje Priba okna d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta.

Zunanje spletne povezave

Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Ta spletna mesta delujejo neodvisno od te spletne strani, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino oz. uporabo. Povezana mesta imajo lastne pogoje uporabe in pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku preberete.

Avtorske pravice in intelektualna lastnina

Predstavitev in vsa vsebina tega spletnega mesta je zaščitena s pravicami o intelektualni lastnini. Podatke, besedila, slike, izvorno kodo in grafični material, ki jih vsebuje to spletno mesto, se lahko uporabljajo le za zasebno, nekomercialno rabo, in jih ni dovoljeno reproducirati, spreminjati, prenašati ali objaviti v celoti ali po delih za kakršenkoli namen brez prejšnjega pisnega soglasja skrbnika spletnega mesta.

Uporaba piškotkov

Skrbnik spletnega mesta www.pribaokna.si uporablja tehnologijo piškotkov. Vse o piškotkih si preberite TUKAJ.

 

Zasebnost in varstvo podatkov

Podjetje Priba okna d.o.o. se obvezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vse o varovanju osebnih podatkos si preberite TUKAJ.

Za uporabo spletnega mesta in teh pogojev uporabe velja zakonodaja Republike Slovenije. Če ni z zakonom določeno drugače, imajo sodišča v Sloveniji izključno sodno in krajevno pristojnost za vse spore, ki bi izhajali ali bili kakorkoli povezani z uporabo tega spletnega mesta oz. teh pogojev uporabe.

Sprememba pogojev: 13.5.2018