NOTRANJE IN ZUNANJE POLICE IZ NARAVNEGA KAMNA

Naše priporočilo za zunanje okenske police je granit debeline 2.cm ali debeline 3.cm. Prav tako priporočamo, da zunanja okenska polica sega preko zaključnega sloja fasade minimalno 3.- 5.cm, zaradi preprečitve zatekanja. Pri zunanjih okenskih policah priporočamo tudi izvedbo dodatne obdelave : utor zgornji stranski na levem in desnem čelu police. Navedena enostavna rešitev preprečuje nastanek sivih madežev na fasadi , ki se lahko z leti pojavijo na fasadi zaradi izpiranja umazanije in prahu iz police ter počasnega odtekanja preko špalete.

Za notranje police priporočamo granit, tehnični kamen in marmor. Po končani montaži priporočamo izvedbo proti vodne in proti oljne impregnacije- zaščite. V kolikor se zanimate za okenske police izdelane po meri iz našega programa, vam priporočamo, da nam po elektronski pošti v naprej pošljete vrsto želenega materiala, predvideno debelino ( 2.cm ali 3.cm), končne dimenzije in število okenskih polic in izdelali vam bomo našo najugodnejšo ponudbo.

Pod nazivom klasično obdelana okenska polica pri nas dobite ravno okensko polico izdelano po meri, zgornja površina polirana, sprednji dolgi zgornji + spodnji rob klasično poliran in posnet pod kotom 45 stopinj širine 2-3mm + utor za vodo spodaj . V kolikor želite police narejene po šabloni in z kakšnimi drugimi obdelavami, nam prosimo posredujte skice z vsemi merami in določenimi podrobnostmi ali pa šablone v merilu 1:1.

NOTRANJE IN ZUNANJE POLICE HELOPAL

Okenske police iz tehnološkega kamna. Zaradi vzdržljivega in neobčutljivega materiala jih lahko uporabljamo tako znotraj kot zunaj. Že pri gradnji razmišljajte, kako boste živeli in si s helopal okenskimi policami ustvarite vse možnosti za vaše nove bivalne možnosti. Izbirate lahko med naslednjimi linijami:

IZVEDBA KLASIK IN EKSKLUZIV

Klasična okenska polica debeline 2 cm v elegantnem in preprostem dizajnu. Lastnosti materiala:

  • trdnost na pritisk do 104 N/mm2
  • upogibna trdnost 34 N/mm2
  • temperaturna obstojnost od -40˙C do +80˙C
  • vpojnost – pod 0,23 odstotka lasten teže
  • gostota 2082 kg/m3
  • toplotna prevodnost 0,373 W/mK

Izdelane so iz visokoodpornega in vodoodpornega kakovostnega materiala, medsebojno zlepljenega v okensko polico, ki je robustna, enostavna za vzdrževanje in jamči, da bo dolgo let ostala lepa. Oblika pri helolitu Fenorm vpliva na dobro počutje in skladnost.

OKENSKE POLICE AZUR 7 – ENERGIJSKO VARČNE

Primerne so za vse bivalne prostore, presegajo gradbene normative in zadovoljijo želje vsakega kupca. AZUR 7 okenske police so namenjene za ZUNANJO in NOTRANJO uporabo. AZUR 7 okenske police so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamenin, ki jih veže naravna akrilna smola. Tako izdelani kamniti elementi se odlikujejo z visoko kvaliteto in imajo gladko, sijajno ter neporozno površino.
Odporne so na vse vremenske vplive, UV-žarke, kisline, luge in soli. Ne vpijajo tekočin – vode, rdečega vina, olja, blata, rje … zato na polici ne ostajajo madeži. Velika izbira različnih kamenin in pigmentov omogoča oblikovno in estetsko dovršene izdelke v 14-tih barvah. Vse to so poglavitne prednosti pred policami iz naravnega kamna in drugih materialov.