DEKORATIVNA SENČILA

Izberite dekorativna senčila, ki popestrijo bivalni ali poslovni prostor ter izboljšajo kakovost bivanja v njem. Podjetje Priba okna d.o.o. nudi široko paleto vrhunskih senčil po najugodnejših cenah.

LAMELNE ZAVESE

Lamelni zavesi z drugo besedo rečemo vertikalna žaluzija. Lamelno zaveso zaradi svoje praktičnosti, sodobnih dekorativnih materialov in posebnih obdelav trakov uporabljamo tako v poslovnih prostorih kakor tudi stanovanjskih, zdravstvenih in izobraževalnih objektih. Njeno praktičnost povečujejo različni načini ročnega odpiranja in reguliranja svetlobe.

NOTRANJI ROLOJI

Roloji so atraktivni in uporabni za vsak prostor! Roloji kot notranja dekorativna senčila imajo pri nas verjetno najdaljšo tradicijo in so zaradi svoje uporabnosti ter enostavnosti zelo atraktivni tudi v moderni arhitekturi. Poleg klasičnega roloja, ki nudi pester izbor barvnih vzorcev in materialov z različno prepustnostjo svetlobe, poznamo še več izvedb rolojev, ki jih razlikujemo glede na obliko, dimenzije, materiale, način montaže.

KLASIČNI PROSTOVISEČI ROLO

Klasični prostoviseči rolo na vzmet ali verižico sodi v skupino najpreprostejših notranjih rolojev. Zaradi svojih karakteristik, enostavnosti in uporabnosti je primeren za vse vrste prostorov, je zelo praktičen in idealna rešitev senčenja za okna in vrata.

PANELNE ZAVESE

Panelne zavese so primerne za večje površine oken, drsnih vrat ali za pregraditev prostora in so enostavne za montažo. Zanje se uporabljajo enake tkanine kot za notranje roloje, zato lahko obe senčili zelo uspešno medsebojno kombiniramo v prostoru.

PLISE ZAVESE

So notranja dekorativna senčila iz 20 mm plisirane (harmoni) poliesterske tkanine. Uporabljamo sisteme, ki omogočajo zastiranje praktično vseh okenskih odprtin, strešnih oken kot tudi odprtin nepravilnih oblik. Običajno jih montiramo na površino stekla, lahko so prostoviseči in nadomeščajo klasično zaveso.