ADAPTACIJE PODJETJA PRIBA OKNA D.O.O.

GRADBENA IN RUŠITVENA DELA

Nudimo vam pozidavo sten, izdelavo estrihov in ometom, rušitvena dela, hidroizolacije, zunanje ureditve, izdelava škarp … Z večletnimi izkušnjami v gradbeništvu vam znamo pravilno svetovati in izbrati. V pomoč pa so nam naši partnerji, arhitekti in projektanti.

SUHOMONTAŽNI SISTEMI

Nudimo vam vse vrste suhomontažnih sistemov kot so KNAUF, RIGIPS, ARMSTRONG in drugi. Naredimo vam predelne stene, stropove, mansarde, izolacije ostrešja, obloge sten in mnoge ostale posamezne segmente. S strokovno usposobljenimi monterji vašemu domu damo vse tisto kar potrebuje.

STAVBNO POHIŠTVO

Iz lastne proizvodnje vam ponujamo PVC, ALU IN LESENA okna in vrata. Vsa okna in vrata so narejena iz kvalitetnih materialov, opremljena so z najboljšimi okovji in primerna za vse pasivne in nizkoenergetske gradnje. Okna in vrata lahko naredimo poljubnih oblik, barv in sistemov.

STREŠNA OKNA

V naš prodajni program so vključena tudi strešna okna proizvajalcev VELUX, FAKRO in DOMIX. Poleg oken nudimo tudi vse dodatke za strešna okna, kot so roloji, rolete, senčila in tako naprej. Strešna okna pa vam tudi vgradimo s strokovno usposobljenimi monterji.

SLIKOPLESKARSKA DELA

Ponujamo vam vse vrste slikopleskarskih del. Barvanje fasad, napuščev, stanovanj, hiš in poslovnih prostorov.

FASADERSTVO

Nudimo izdelavo vseh vrst fasad po vaših željah. Fasade izdelujemo s sistemi znanih proizvajalcev kot so JUB, ROFIX, DEMIT. Naredimo vam barvne študije, svetujemo pri izbiri sistema in barv, ter vam uredimo vse papirje za subvencije eko sklada.

NOTRANJA VRATA

Nudimo vam tudi notranja vrata proizvajalca LIP BLED. Na razpolago imate vrata vseh vrst zaščitnega sloja, kot so dekor folija, cpl, furnir, ter lakirana vrata. V ponudbi pa imamo tudi kovinska vrata za vse namene in notranja požarna vrata.

ELEKTROINŠTALACIJE

Da je naša ponudba celovita izdelamo tudi vse vrste elektoinštalacij, videonadzorov, alarmnih sistemov, strelovodov … Ravno tako opravimo vse vrste meritev in izdamo uradne izjave. Izdelamo vam tudi projekt elektroinštalacij.

VODOVOD, OGREVANJE in HLAJENJE

Ponujamo tudi vodovodne inštalacije, montažo sanitarne keramike, izdelavo ogrevanja, dobavo in montažo peči, menjavo kurilnice, zamenjavo odtočnih cevi, menjavo radiatorjev, montažo toplotnih črpalk ter montažo klimatskih naprav.

POLAGANJE VSEH VRST TALNIH OBLOG

V naši ponudbi imamo tudi polaganje vseh vrst talnih oblog, kot so pvc talne obloge, gume, titison, tapison, parket, laminat … Talne obloge so primerne za vse vrste prostorov in namenov.

KERAMIČARSTVO

Polagamo tudi vse vrste keramičnih ploščic. Keramiko vam položimo v kopalnice in stranišča, balkone, stopnišča, hodnike, dnevne sobe, med kuhinjske elemente, stene, terase … Naredimo vam tudi protidrsni premaz na obstoječo keramiko.

GARAŽNA VRATA

V naši ponudbi najdete tudi veliko izbiro garažnih vrat ( sekcijska, industrijska, rolo, dvokrilna in enokrilna ). Možnosti poljubnih barv, izmer in oblik. Vrata lahko odpirate ročno ali pa z električnim motorjem na daljinski upravljalec.

ČISTILNE NAPRAVE

Ponujamo vam pretočne čistilne naprave vseh velikosti, ki so tujega dobavitelja in izredno nezahtevne za upravljanje. Ugodno in lahko vzdrževanje, odlični rezultati odpadnih voda. Možnost vgradnje na ključ.

NOTRANJA IN ZUNANJA SENČILA

Ponujamo vam veliko izbiro notranjih in zunanjih senčil (rolete, zunanje in notranje žaluzije, roloji, pliseji, lamelne zavese, tende, screen senčila, vse vrste komarnikov). Vse materiale odlikujejo kvalitetni materiali, velika izbira materialov in odpornost na UV žarke, katera jim podaljšuje življensko dobo.

KJER NEMOGOČE POSTANE MOGOČE!