ALU OKNA PODJETJA PRIBA D.O.O.

V PRIBA OKNA D.O.O. dobite vrhunska ALU okna s posebno ugodnimi cenami na tržišču. Pričakovanja naših strank vselej stremijo k toplotni učinkovitosti vrat, lepemu dizajnu in varnosti. ALU okna, ki jih nudimo v podjetju Priba okna d.o.o. bodo ugodila vašim pričakovanjem in še več. Poleg odličnih lastnosti naših ALU oken je na voljo tudi široka ponudba različnih barv in proizvodnih linij, ki bodo sovpadala z estetiko vašega doma, vikenda, poslovnega prostora ali katerega drugega objekta. Z alu okni podjetja Priba si zagotovite trajnost, varnost, zaščito pred neugodnimi vremenskimi vplivi, odlično izolativnost in odlično toplotno učinkovitost. Naše privlačne oblike ter privlačne cene alu oken pa bodo le še pika na i.

Okna iz aluminija so primerna za stanovanjske objekte in za poslovne prostore oz. za vse objekte, kjer je obremenitev tovrstnega pohištva velika. Alu elementi zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo. Izdelani so lahko po vaših željah, v različnih oblikah in velikostih ter v široki paleti barvnih odtenkov. Elementi iz aluminija delujejo zelo kompaktno in estetsko. Poleg tega so zaradi obdelave površine odporni na neugodne zunanje vplive. Prav zaradi tega zagotavlja popolno vzdržljivost tudi po mnogih letih. Alu okna praktično ne potrebujejo vzdrževanja in že v osnovi nudijo visoko stopnjo varnosti. Montaža alu oken je poleg izbire kakovostnega tovrstnega okna prav tako pomembnega pomena za zagotovitev pravilne toplotne in zvočne izolativnosti. V podjetju zagotavljamo visoko kakovostno montažo oken, skladno z vsemi tehničnimi zahtevami in energijsko varčno ter dolgotrajno brezhibno uporabo ALU okna.

PREDNOSTI ALU OKEN

-Narejene so iz najboljših materialov evropskih proizvajalcev
-Modernega dizajna in estetskega videza
-Računalniško vodena proizvodnja za visoko natančnost izdelave
-Visoka zvočna in toplotna izolacija
-Ugodna cena in brezplačne meritve
-Strokovno svetovanje in pomoč za optimalen izbor

KAKO ZAČETI?

Izpolnite obrazec za povpraševanja ali nas kontaktirajte prek kontaktne telefonske številke oziroma navadnega kontaktnega obrazca.