SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

SEKCIJSKA DVIŽNA GARAŽNA VRATA
Sekcijska dvižna garažna vrata izdelujemo po meri, zato so odlična rešitev za vsako garažo. Dostavimo in zmontiramo jih točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer večja gradbena dela niso potrebna. Sekcijska dvižna vrata se odpirajo navpično navzgor, pod stropom se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno v prostor. Dvigujejo se s pomočjo torzijskega vzmetenja, z uležajinimi koliščki pa dosežemo lepo in tiho delovanje. Takšen način dviganja vrat zagotavlja optimalen izkoristek prostora v garaži, prav tako pa dovoljuje tesno parkiranje pred garažo.

MOTIVI VRAT
Za končni izgled vašega doma je pomemben tudi zunanji izgled vaših vrat. Lahko izbiramo med različnimi vzorci in strukturo vratnih segmentov.

IZOLACIJA VRAT
Segmenti dvižnih vrat so izdelani iz jeklene pocinkane pločevine z nanosom prašne barve ter dodatno filmom plastifikacije. Med zunanjo in notranjo pločevino je kompaktno vbrizgan polivretan debeline 4cm. Izolacija nam služi za prekinitev toplotnega mostu ter posledično preprečuje kondenziranja vrat z notranje strani.

VARNOST
Sekcijska dvižna vrata so izdelana po zahtevnih evropskih standardih EN 13241-1, katero je prišlo v veljavo z dnem 1. 5. 2005. Zagotavljajo tudi zaščito pred ukleščenjem prstov in preprečitev nenadzorovanega padanja vrat.

ŠIROKA PALETA BARV PO RAL LESTVICI
Osnovna in še vedno najpogostejša pri dvižnih vratih je bela barva. Vendar vam po želji nudimo vse mogoče barve, katere nudi barvna RAL lestvica.

VGRAJENA OKNA V SEKCIJSKA DVIŽNA VRATA
V sekcijska dvižna vrata je mogoče vgraditi okna, katera so lahko različnih dimenzij, različnih oblik in z različnimi vgrajenimi okrasnimi motivi

VGRADNJA OSEBNEGA PREHODA V GARAŽNIH VRATIH

Osebni prehod v garažnih vratih lahko vgradimo že pri minimalni višini odprtine 1,9m. V vratih je mogoče vgraditi vse motive po naši ponudbi, vrata se vedno odpiraje ven iz prostora, vi pa lahko sami določite lego in smer odpiranja vrat. Prednost naših vrat je še v tem, da je zunanji obrobni aluminij vedno barvan v barvi dvižnih vrat. Vratno krilo je opremljeno z drsnim samozapiralom, obojestransko kljuko in cilindrično ključavnico. Spodaj pa je pohodni profil debeline 2 cm izdelan iz nerjavečega materiala.

DRŽALO IN KLJUČAVNICA ZA DEBLOKADO
Dvižna vrata MKL imajo vgrajeno tipsko držalo za slučaj ročnega upravljanja vrat. Držalo je sodobne oblike in je lahko v srebrni (ALU) ali črni barvi. V primeru, da garaža nima drugega vhoda, je v dvižna vrata nujno potrebno vgraditi ključavnico za deblokado.

KAKO ZAČETI?

Preprosto nas kontaktirajte prek kontaktne telefonske številke oziroma navadnega kontaktnega obrazca.