NIZKOENERGETSKA PASIVNA OKNA

– Je narejeno iz visokokakovostnih pvc profilov nemškega proizvajalca SALAMANDER, serije BLUEVOLUTION 92 in ima 6 komorni okvir in 6 komorno krilo.

– Pvc profili so narejeni iz NERECIKLIRANE plastike, kar jim omogoča daljšo življensko dobo, ter ne spreminjajo barve skozi leta.

– Okovje je: Roto NT nemškega proizvajalca, varnostni razred WK 1 in ima standardno vgrajeno samozračenje COMFORT AIR, nosilnost krila je testirano na 130 kg. Možno je tudi vgraditi skrito okovje.

– Tesnila: ima 3 tesnila in so EPDM v sivi ali črni barvi in jih je možno čez leta tudi zamenjati.

– Kljuka: Alu HOPPE Secustic-varnostna kljuka.

– Ojačitev: vsak okenski okvir in vsako krilo ima v notranjosti izredno močan ojačitveni profil iz pocinkanega železa.

– Steklo: možnost vgradnje stekla je od debeline 24 mm do 60 mm. V naših oknih so vgrajena stekla avstrijskega proizvajalca ERTL GLASS, možnost vgradnje dvoslojnih in troslojnih toplotno zaščitnih stekel, varnostnih stekel, zvočno zaščitnih stekel, sončno zaščitnih stekel …

– Barve: standardna barva je bela in sicer snežno-salamander bela. Možnosti pa so tudi kombinacije znotraj bela in zunaj barve po naši barvni karti in obojestransko barve po naši barvni karti. Vse barvne možnosti so narejene iz Renolit folije, ki je termično obdelana na osnovni profil, je zelo odporna na Uv žarke in ne spreminja barv in tudi oblike ne.


TOPOLTNA IZOLATIVNOST NIZKOENERGETSKIH PASIVNIH OKEN – SALAMANDER BLUEVOLUTION 92

-STEKLO UG= 0,6 W/M2K + ALU MEDSTEKELNI DISTANČNIK UW=0,88 W/M2K

-STEKLO UG= 0,6 W/M2K + PVC/TGI MEDSTEKELNI DISTANČNIK UW=0,83 W/M2K

-STEKLO UG= 0,5 W/M2K + ALU MEDSTEKELNI DISTANČNIK UW=0,81 W/M2K

-STEKLO UG= 0,5 W/M2K + PVC/TGI MEDSTEKELNI DISTANČNIK UW=0,76 W/M2K

NIZKOENERGETSKA OKNA

Nizkoenergetska okna v naši ponudbi so izdelana iz visoko kvalitetnih profilov in materialov, ki jih nabavljamo le od najboljših evropskih proizvajalcev, ki garantirajo kvaliteto. V naši proizvodnji obdelujemo in sestavljamo najrazličnejša nizkoenergetska PVC okna, ki so primerna za vsestransko uporabo. Okna iz naše proizvodnje ravno tako dosegajo tudi visoko toplotna in zvočno izolacijo.